Edge Floor Screen

Edge Floor Screen is een modern vloerscherm met geluidsabsorberende eigenschappen. De rand bestaat uit rubber en de voor en achterkant zijn gestoffeerd. De rubberen rand is beschikbaar in 7 kleuren, de voor en achterkant zijn beschikbaar in meerdere stofferingen en kleuren. De poten zijn verstelbaar in verschillende uitvoeringen. Door de vele opties van dit vloerscherm kan er voor iedereen het juiste scherm gecreëerd worden. De schermen bevatten 40mm gerecycled polyester dat het geluid effectief absorbeert. Hierdoor wordt er een harmonieuze omgeving gecreëerd. De Edge floor screen heeft ingebouwde magneten waardoor het scherm eenvoudig verplaatst kan worden. De ontwerper is Christian Halleröd.

Het scherm is beschikbaar in de volgende afmetingen (breedte x hoogte):
– 800mm x 1350mm, 1500mm, 1650mm of 1800mm
– 1000mm x 1350mm, 1500mm, 1650mm of 1800mm
– 1200mm x 1350mm, 1500mm, 1650mm of 1800mm

U kunt dit vloerscherm schoonmaken door droog af te vegen voor dagelijkse reiniging. Als de stof vuil is kunt u een vochtige doek gebruiken. Pas op dat u het materiaal niet te nat maakt of te hard wrijft. Dit kan leiden tot kleurverlies

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Lintex Edge Floorscreen Nordic Office Furniture
Lintex Edge Floor screen Nordic Office Furniture
Lintex Edge Floor screen Nordic Office Furniture
Lintex Edge Floorscreen Nordic Office Furniture
Lintex Edge Floorscreen Nordic Office Furniture
Lintex Edge Floorscreen Nordic Office Furniture
Lintex Edge Floor screen Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair.

Bij Project Meubilair bent u aan het juiste adres als u zoekt naar specifieke items voor uw kantoor. Wij beschikken over een ruim aanbod aan verschillende accessoires. Door middel van accessoires kunt u uw werkplek sfeervol aankleden en comfortabeler maken. Er is altijd een passende oplossing voor de groeiende groep klanten. Ergonomische producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en voorzien van een zeer gunstige prijs/prestatie niveau kunt u in de showroom van Project Meubilair verwachten. Wij hebben een grote collectie met name op het gebied van bureaustoelen, zit-sta bureaus en zitoplossingen in onze showroom van ruim 1200 m2.

In onze Experience showroom gevestigd te Alphen aan den Rijn, van totaal meer dan 2.000 m2, presenteert Project Meubilair haar zeer ruime collectie kantoor- en projectmeubelen. U kunt bureaustoelen, vergaderstoelen, kasten, zit-sta bureaus, bureaus en overig kantoormeubilair ervaren door ons shop in the shop concept. Ook kunt bij ons terecht voor gebruikt- en showroommeubilair.