Mood Conference conferentiekast

De Mood Conference is een moderne conferentiekast voor whiteboarden of tv schermen. Deze kast heeft schuifdeuren van gehard glas, de deuren bieden een magnetisch schrijfoppervlak. Hierdoor is het niet alleen kast maar ook een schrijfbord. De kast is beschikbaar in 24 kleuren. Het tv-scherm is eenvoudig te monteren met de meegeleverde fittingen. Ontworpen door Christian Halleröd en beschikbaar in de maat 1685mmx1143mm.

Specificaties

– Voor tv’s tot 65”
– Tv fittingen inbegrepen
– Gehard ijzerglas
– Beschikbaar in 24 kleuren
– Magnetisch schrijfoppervlak

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Lintex Mood Conference Nordic Office Furniture
Lintex Mood Conference Nordic Office Furniture
Lintex Mood Conference Nordic Office Furniture
Lintex Mood Conference Nordic Office Furniture
Lintex Mood Conference Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair.

Bij Project Meubilair bent u aan het juiste adres als u zoekt naar specifieke items voor uw kantoor. Wij beschikken over een ruim aanbod aan verschillende accessoires. Door middel van accessoires kunt u uw werkplek sfeervol aankleden en comfortabeler maken. Er is altijd een passende oplossing voor de groeiende groep klanten. Ergonomische producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en voorzien van een zeer gunstige prijs/prestatie niveau kunt u in de showroom van Project Meubilair verwachten. Wij hebben een grote collectie met name op het gebied van bureaustoelen, zit-sta bureaus en zitoplossingen in onze showroom van ruim 1200 m2.

In onze Experience showroom gevestigd te Alphen aan den Rijn, van totaal meer dan 2.000 m2, presenteert Project Meubilair haar zeer ruime collectie kantoor- en projectmeubelen. U kunt bureaustoelen, vergaderstoelen, kasten, zit-sta bureaus, bureaus en overig kantoormeubilair ervaren door ons shop in the shop concept. Ook kunt bij ons terecht voor gebruikt- en showroommeubilair.