Note whiteboard

Note Whiteboard is een whiteboard dat zowel mobiel als vast is. Het bord is dubbelzijdig en heeft twee magnetische keramische stalen oppervlakken. U kunt dit bord makkelijk mee nemen omdat hij licht genoeg is om te dragen. Op deze manier kunt u hem dus binnen een kantoor in meerdere kamers gebruiken. Het bord kan ook gemakkelijk aan een muur gehangen worden met behulp van de meegeleverde beugel. U kunt hem ook gewoon leunend tegen de muur aanzetten als er bijvoorbeeld een spontane vergadering plaats vindt. Note whiteboard is ontworpen door Fredrik Mattson en is beschikbaar in de maten 805mmx805mm, 1205mmx805mm en 805mmx1805mm.

Specificaties:
– Diepte vanaf de muur 37mm
– magnetisch schrijfoppervlak
– 99% recyclebaar (e3-gecertificeerd)
– 30 jaar garantie op het schrijfoppervlak

U kunt dit schrijfbord zelf eenvoudig ophangen. Het bord kan dagelijks gereinigd te worden met een Lintex whiteboard-gum. Deze doek moet regelmatig vervangen worden. Een grondige reiniging kan door middel van water en een microvezeldoek. Als het bord ongewoon vuil is kunt u een aangewezen reinigingsoplossing op alcoholbasis gebruiken.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Lintex note whiteboard Nordic Office Furniture
Lintex note whiteboard Nordic Office Furniture
Lintex note whiteboard Nordic Office Furniture
Lintex note whiteboard Nordic Office Furniture
Lintex note whiteboard Nordic Office Furniture
Lintex note whiteboard Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair.

Bij Project Meubilair bent u aan het juiste adres als u zoekt naar specifieke items voor uw kantoor. Wij beschikken over een ruim aanbod aan verschillende accessoires. Door middel van accessoires kunt u uw werkplek sfeervol aankleden en comfortabeler maken. Er is altijd een passende oplossing voor de groeiende groep klanten. Ergonomische producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en voorzien van een zeer gunstige prijs/prestatie niveau kunt u in de showroom van Project Meubilair verwachten. Wij hebben een grote collectie met name op het gebied van bureaustoelen, zit-sta bureaus en zitoplossingen in onze showroom van ruim 1200 m2.

In onze Experience showroom gevestigd te Alphen aan den Rijn, van totaal meer dan 2.000 m2, presenteert Project Meubilair haar zeer ruime collectie kantoor- en projectmeubelen. U kunt bureaustoelen, vergaderstoelen, kasten, zit-sta bureaus, bureaus en overig kantoormeubilair ervaren door ons shop in the shop concept. Ook kunt bij ons terecht voor gebruikt- en showroommeubilair.