Wood prikbord

Het Wood prikbord is een prikbord die bestaat uit een combinatie van massief eiken en natuurlijk linnen. Het frame is van massief eiken, het oppervlak van natuurlijk linnen. Dit prikbord weerspiegelt de klassieke houten schoolborden, maar voegt ook een eigentijdse look toe met eenvoudige lijnen en hoogwaardige materialen. Het prikbord heeft verborgen fittingen waardoor de diepte vanaf de muur 20mm is. De ontwerper is Christian Halleröd.

Afmetingen

– 1008mm x 1208mm
– 1508mm x 1208mm
– 2008mm x 1208mm

U kunt prikbord schoonmaken door droog af te vegen voor dagelijkse reiniging. Als de stof vuil is kunt u een vochtige doek gebruiken. Pas op dat u het materiaal niet te nat maakt of te hard wrijft. Dit kan leiden tot kleurverlies.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Lintex Wood prikbord Nordic Office Furniture
Lintex Wood prikbord Nordic Office Furniture
Lintex Wood prikbord Nordic Office Furniture
Lintex Wood prikbord Nordic Office Furniture
Lintex Wood prikbord Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair.

Bij Project Meubilair bent u aan het juiste adres als u zoekt naar specifieke items voor uw kantoor. Wij beschikken over een ruim aanbod aan verschillende accessoires. Door middel van accessoires kunt u uw werkplek sfeervol aankleden en comfortabeler maken. Er is altijd een passende oplossing voor de groeiende groep klanten. Ergonomische producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en voorzien van een zeer gunstige prijs/prestatie niveau kunt u in de showroom van Project Meubilair verwachten. Wij hebben een grote collectie met name op het gebied van bureaustoelen, zit-sta bureaus en zitoplossingen in onze showroom van ruim 1200 m2.

In onze Experience showroom gevestigd te Alphen aan den Rijn, van totaal meer dan 2.000 m2, presenteert Project Meubilair haar zeer ruime collectie kantoor- en projectmeubelen. U kunt bureaustoelen, vergaderstoelen, kasten, zit-sta bureaus, bureaus en overig kantoormeubilair ervaren door ons shop in the shop concept. Ook kunt bij ons terecht voor gebruikt- en showroommeubilair.