Wood whiteboard

Het Lintex Wood Whiteboard weerspiegelt de klassieke houten schoolborden, maar voegt ook een eigentijdse look toe met eenvoudige lijnen en hoogwaardige materialen. Dit schrijfbord is ontwikkeld in samenwerking met de Zweedse designer Christian Halleröd. Het bord is gemaakt van massief eiken hout met een contrasterend, helder wit geëmailleerd stalen schrijfoppervlak. De materialen zijn zorgvuldig geselecteerd en hebben een hoog detailniveau. Dit bord heeft verborgen fittingen die voor een diepte van de muur zorgen van 20mm. Het schrijfoppervlak is van magnetisch keramisch staal. De Wood is 99% recyclebaar en u heeft 30 jaar garantie op het schrijfoppervlak.

Afmetingen (hoogte x breedte)

– 1008mm x 1208mm
– 1508mm x 1208mm
– 2008mm x 1208mm

U kunt dit schrijfbord zelf eenvoudig ophangen. Het bord kan dagelijks gereinigd te worden met een Lintex whiteboard-gum. Deze doek moet regelmatig vervangen worden. Een grondige reiniging kan door middel van water en een microvezeldoek. Als het bord ongewoon vuil is kunt u een aangewezen reinigingsoplossing op alcoholbasis gebruiken.

Van dit whiteboard is ook een mobiele versie beschikbaar.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Linex Wood Whiteboard Nordic Office Furniture
Linex Wood Whiteboard Nordic Office Furniture
Linex Wood Whiteboard Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair.

Bij Project Meubilair bent u aan het juiste adres als u zoekt naar specifieke items voor uw kantoor. Wij beschikken over een ruim aanbod aan verschillende accessoires. Door middel van accessoires kunt u uw werkplek sfeervol aankleden en comfortabeler maken. Er is altijd een passende oplossing voor de groeiende groep klanten. Ergonomische producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en voorzien van een zeer gunstige prijs/prestatie niveau kunt u in de showroom van Project Meubilair verwachten. Wij hebben een grote collectie met name op het gebied van bureaustoelen, zit-sta bureaus en zitoplossingen in onze showroom van ruim 1200 m2.

In onze Experience showroom gevestigd te Alphen aan den Rijn, van totaal meer dan 2.000 m2, presenteert Project Meubilair haar zeer ruime collectie kantoor- en projectmeubelen. U kunt bureaustoelen, vergaderstoelen, kasten, zit-sta bureaus, bureaus en overig kantoormeubilair ervaren door ons shop in the shop concept. Ook kunt bij ons terecht voor gebruikt- en showroommeubilair.