Muuto 70/70 tafel

Het ontwerp van de Muuto 70/70 tafel is een minimalistisch en licht design op een toch wel opvallend profiel. Wanneer u goed naar de tafel kijkt, ziet u de zorgvuldige detaillering en het sterke karakter. Het design is evenwicht en gemaakt van gelaagd multiplex en fijne hoeken.

70/70 is verkrijgbaar in drie verschillende maten en is ideaal voor gebruikt in het huis, op kantoor of een andere openbare instelling.

  • Small: lengte 170cm, breedte 85cm, hoogte 73cm
  • Large: lengte 225cm, breedte 90cm en hoogte 73cm
  • Extra large: lengte 255cm, breedte 108cm, hoogte 73cm

Het frame is gemaakt van aluminium en kan in diverse kleuren worden geleverd. U heeft onder andere de keuze uit; zwart, grijs, licht groen, wit en zwart/wit. Blad in melamine uitvoering.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Muuto 70/70 table
Muuto 70/70 table
Muuto 70/70 table
Muuto 70/70 table
Muuto 70/70 table
Muuto 70/70 table
Muuto 70/70 table

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Muuto. De collectie van Muuto omvat een uitgebreide selectie meubels, verlichting en accessoires. Muuto ontwerpt deze selectie om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van moderne werkplekken en openbare omgevingen.  Ze probeert nieuwe perspectieven te bieden op ruimtes, waarmee ze laat zien hoe omgevingen met een uitnodigende en persoonlijke sfeer haar gebruikers gedurende de dag kunnen inspireren. Hiermee wil Muuto bereiken dat de gebruikers zich thuis voelen.  Dit merk houdt zich vast aan Scandinavische tradities en het meubilair is voornamelijk bedoeld voor de thuismarkt.