Muuto Airy tafelcollectie

De Muuto Airy is een tafel met een minimalistische en zweverig design. Door het ontwerp van de tafel lijkt het alsof de tafel boven de grond zweeft. De details zijn meegenomen in het gelaste frame zelf, hierdoor heeft de tafel een sterk en persoonlijk karakter. Airy is een multifunctionele familie van tafels die geschikt zijn voor diverse omgevingen zoals privaat of publieke omgevingen. De halfgrote tafel kan goed worden gebruikt als nachtkastje of naast een bank.

Airy bestaat uit een large tafel met een afmeting van 41,5cm en een lengte van 120cm. De medium tafel heeft een hoogte van 37,2cm en een lengte van 88cm. De smalle versie heeft een breedte van 44cm en een lengte van 68cm.

Diverse kleuren beschikbaar:

De Airy serie bestaat uit een serie tafel die in diverse kleuren en uitvoeringen beschikbaar zijn. De beschikbare kleuren zijn onder andere: zwart, mosgroen, grijs, gebroken wit en houtkleur.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Muuto Airy tafelcollectie
Muuto Airy tafelcollectie
Muuto Airy tafelcollectie
Muuto Airy tafelcollectie
Muuto Airy tafelcollectie
Muuto Airy tafelcollectie
Muuto Airy tafelcollectie

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Muuto. De collectie van Muuto omvat een uitgebreide selectie meubels, verlichting en accessoires. Muuto ontwerpt deze selectie om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van moderne werkplekken en openbare omgevingen.  Ze probeert nieuwe perspectieven te bieden op ruimtes, waarmee ze laat zien hoe omgevingen met een uitnodigende en persoonlijke sfeer haar gebruikers gedurende de dag kunnen inspireren. Hiermee wil Muuto bereiken dat de gebruikers zich thuis voelen.  Dit merk houdt zich vast aan Scandinavische tradities en het meubilair is voornamelijk bedoeld voor de thuismarkt.