Muuto Ambit hanglmap

De Muuto Ambit is een hanglamp. Deze lamp heeft een tijdloos design, hierdoor is het een veelzijdige hanglamp met een sterk karakter. De lampenkap is gemaakt van oude koperslager tradities, namelijk druk gesponnen en met de hand beschilderd. U kunt deze lamp in meerdere kleuren aanschaffen. De binnenkant van deze lamp is wit beschilderd, waardoor er een delicaat contract ontstaat. Tegelijkertijd wordt er voor gezorgd dat er een maximum aan licht wordt uitgezonden door de lamp.

Deze hanglamp is beschikbare meerdere kleuren, namelijk zwart, mosgroen, grijs, roze en wit. U heeft de keuze uit twee afmetingen, ø25 of ø45.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Muuto Ambit
Muuto Ambit
Muuto Ambit
Muuto Ambit
Muuto Ambit
Muuto Ambit

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Muuto. De collectie van Muuto omvat een uitgebreide selectie meubels, verlichting en accessoires. Muuto ontwerpt deze selectie om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van moderne werkplekken en openbare omgevingen.  Ze probeert nieuwe perspectieven te bieden op ruimtes, waarmee ze laat zien hoe omgevingen met een uitnodigende en persoonlijke sfeer haar gebruikers gedurende de dag kunnen inspireren. Hiermee wil Muuto bereiken dat de gebruikers zich thuis voelen.  Dit merk houdt zich vast aan Scandinavische tradities en het meubilair is voornamelijk bedoeld voor de thuismarkt.