Muuto Around salontafels

Muuto Around bestaat uit een set salontafels die ontworpen zijn door Thomas Bentzen. Het design van deze tafels is uniek en straalt moderniteit uit. Deze tafel wordt geproduceerd met goede materialen en door het vakmanschap van traditionele Scandinavische vakmannen. Deze tafels maken op zichzelf statement maar vormen ook met zijn drieën een goed team. U kunt de Around dus op zichzelf in uw huiskamer neerzetten, maar u kunt ze ook clusteren voor een speels effect.

Around is beschikbaar in 2 formaten, waarbij u de keus heeft tussen 8 verschillende afwerkingen. Geschikt voor een woonhuis of een formele instelling. De volgende kleuren zijn beschikbaar, namelijk; antraciet, grijs, zwart, donkergrijs, rood, mosgroen, grijs, eiken, mandarijn en wit.

Afmetingen

Around Large: Hoogte 37,5 cm, diameter 72 cm

Around small: Hoogte 46 cm, diameter 45 cm

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Muuto Around
Muuto Around
Muuto Around
Muuto Around
Muuto Around

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Muuto. De collectie van Muuto omvat een uitgebreide selectie meubels, verlichting en accessoires. Muuto ontwerpt deze selectie om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van moderne werkplekken en openbare omgevingen.  Ze probeert nieuwe perspectieven te bieden op ruimtes, waarmee ze laat zien hoe omgevingen met een uitnodigende en persoonlijke sfeer haar gebruikers gedurende de dag kunnen inspireren. Hiermee wil Muuto bereiken dat de gebruikers zich thuis voelen.  Dit merk houdt zich vast aan Scandinavische tradities en het meubilair is voornamelijk bedoeld voor de thuismarkt.