Muuto base table

Muuto Base table collectie

De naam Muuto base table als de tekening van een kind, maar staat als een huis. Het lichte Scandinavische eenvoud maakt de tafel geschikt om er een compleet interieur omheen te bouwen. Het frame is gemaakt van aluminium en is geschikt voor professionele- en thuisomgevingen. De tafel is zo ontworpen dat het een leven vol intensief gebruik meegaat.

Base is beschikbaar in 3 afmetingen:

  • Large: lengte 250cm, breedte 90cm en hoogte 73cm
  • Medium: Lengte 190cm, breedte 85cm en hoogte 73cm
  • Small: lengte 140cm, breedte 80cm en hoogte 73cm.

Base table round

Naast de rechthoekige versie is er ook een ronde versie beschikbaar. Deze tafel heeft een afmeting van ø110cm. De beschikbare kleuren zijn wit of zwart.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Muuto base table
Muuto base table
Muuto base table
Muuto base table
Muuto base table
Muuto base table
Muuto base table

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Muuto. De collectie van Muuto omvat een uitgebreide selectie meubels, verlichting en accessoires. Muuto ontwerpt deze selectie om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van moderne werkplekken en openbare omgevingen.  Ze probeert nieuwe perspectieven te bieden op ruimtes, waarmee ze laat zien hoe omgevingen met een uitnodigende en persoonlijke sfeer haar gebruikers gedurende de dag kunnen inspireren. Hiermee wil Muuto bereiken dat de gebruikers zich thuis voelen.  Dit merk houdt zich vast aan Scandinavische tradities en het meubilair is voornamelijk bedoeld voor de thuismarkt.