Muuto Connect sofasysteem

De Muuto Connect sofa bestaat uit 11 verschillende modules. Deze bieden talloze mogelijkheden voor het creëren van een optimale vorm. De ontwerpers van dit sofasysteem zijn Andersen & Voll . Deze comfortabele sofa is bekleed met textiel uit Kvadrat.

Connect bestaat uit een aantal sofa’s. Zo is er bijvoorbeeld een 2-zitter beschikbaar waarbij u de keus heeft uit 2 armleuningen of 1 armleuning. Ook is er een 3 zitter beschikbaar waarbij u de keus heeft tussen een chaise longue, korte armleuning, lange armleuning of maar 1 armleuning met een open systeem. Zo kunt u alle ontwerpen creëren die u maar wilt.

Connect is beschikbaar in diverse kleuren en uitvoeringen, u heeft onder andere de keuze uit; donkergrijs, grijs, licht grijs, licht geel, rood en roze.

Connect Ottoman

Om dit design compleet te maken is er ook een Ottoman beschikbaar. U kunt deze Ottoman gebruikt als extra zitplaats, maar ook als heerlijke voetensteun.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Muuto Connect
Muuto Connect
Muuto Connect
Muuto Connect
Muuto Connect

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Muuto. De collectie van Muuto omvat een uitgebreide selectie meubels, verlichting en accessoires. Muuto ontwerpt deze selectie om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van moderne werkplekken en openbare omgevingen.  Ze probeert nieuwe perspectieven te bieden op ruimtes, waarmee ze laat zien hoe omgevingen met een uitnodigende en persoonlijke sfeer haar gebruikers gedurende de dag kunnen inspireren. Hiermee wil Muuto bereiken dat de gebruikers zich thuis voelen.  Dit merk houdt zich vast aan Scandinavische tradities en het meubilair is voornamelijk bedoeld voor de thuismarkt.