Muuto Cover armstoel

De Muuto Cover stoel is is ontworpen door Thomas Bentzen. Het design van deze stoel is een moderne herinterpretatie van de klassieke houten fauteuil. Het frame is volledig vervaardigd uit geperst multiplex waardoor de armleuning en rugleuning extra stevig zijn. Kenmerken van deze stoel zijn een sterke persoonlijkheid en massief beukenhout. Het ontwerp is erg veelzijdig en daarmee geschikt voor een thuisomgeving aan de eettafel, als bureaustoel of in een restaurant. Er zijn twee varianten beschikbaar op deze stoel, namelijk gestoffeerd met textiel of leer.

Cover textile

De cover textitle heeft hetzelfde uiterlijk als de basis versie, alleen kunt u deze uitbreiden met een zitkussen. Dit zitkussen is gestoffeerd met textiel.

Cover Leather

Naast standaard textiel of een versie zonder textiel, is het ook mogelijk om de Cover te voorzien van een lederen zitkussen. Deze versie is enkel beschikbaar in een beuken of zwarte uitvoering.

Cover is beschikbaar in diverse uitvoeringen en kleur. Beschikbare kleuren zijn: antraciet, zwart, groen, grijs, eiken en rood.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Muuto Cover
Muuto Cover
Muuto Cover
Muuto Cover
Muuto Cover
Muuto Cover
Muuto Cover

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Muuto. De collectie van Muuto omvat een uitgebreide selectie meubels, verlichting en accessoires. Muuto ontwerpt deze selectie om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van moderne werkplekken en openbare omgevingen.  Ze probeert nieuwe perspectieven te bieden op ruimtes, waarmee ze laat zien hoe omgevingen met een uitnodigende en persoonlijke sfeer haar gebruikers gedurende de dag kunnen inspireren. Hiermee wil Muuto bereiken dat de gebruikers zich thuis voelen.  Dit merk houdt zich vast aan Scandinavische tradities en het meubilair is voornamelijk bedoeld voor de thuismarkt.