Muuto Fiber Armchair

Muuto Fiber Armchair

De Muuto Fiber armchair is ontworpen om maximaal comfort in evenwicht te brengen met een minimum aan ruimte. De stoel is vervaardig uit een combinatie van plastic en houtvezel. De stoel bevat minimaal 25% houtvezels. Van een afstandje lijkt de zitschaal volledig van plastic te zijn, maar van dichtbij ziet u dat de zitschaal ook hout bevat. De Fiber Armchair kan met 4 verschillende onderstellen worden geleverd. Fiber is de perfecte stoel voor op onder andere; kantoor, een wachtkamer en een huiskamer.

 

Fiber Tube base

De Fiber Tube base heeft een onderstel met 4 poten. De poten zijn voorzien van doppen waardoor de vloer niet zal beschadigen. Het onderstel kan in dezelfde kleur als de zitschaal worden geleverd. Tevens bestaat er een versie met zwarte poten en een natuurlijke kleur zitschaal. De beschikbare kleuren zijn; zwart, dusty green, dusty red, grijs, natuurlijk wit en natuur met zwart.

 

Fiber Tube base met bekleding

De Fiber Tube Base kan tevens worden geleverd met een beklede zitschaal. Het onderstel is standaard in dezelfde kleur als de zitschaal en de zitschaal kan worden geleverd in de kleur; black silk leather, cognac silk leather, grijs, zwart en rood.

 

Fiber Wood Base

De Fiber Wood base heeft zoals de naam al zegt een onderstel gemaakt van hout. De 4 poten hebben een robuuste uitstraling en zijn stevig, maar ook tegelijkertijd elegant. De poten kunnen in dezelfde kleur als de zitting worden geleverd, maar ook in een natuurlijke eiken kleur. De beschikbare kleuren zijn; zwart, dusty green, dusty red, grijs en natuurlijk wit met een eiken onderstel.

 

Fiber Wood Base met bekleding

Deze uitvoering heeft een onderstel geleverd in dezelfde kleur als de zitschaal van de stoel. De zitting kan in twee kleuren leer worden geleverd; black silk leather en cognac silk leather. Ook kan de stoel in een andere stof worden geleverd in de kleur; zwart, grijs en rood.

 

Fiber Sled Base met of zonder bekleding

De Fiber sled base heeft een onderstel met een slede model. Het onderstel kan in diverse kleuren worden geleverd die passen bij de zitschaal. De beschikbare kleuren zijn; zwart, dusty green, dusty red, grijs, wit en een natuurkleur met een zwart onderstel.

Naast de standaard zitschaal kan de zitschaal ook worden gestoffeerd. Ook bij deze uitvoering wordt het onderstel geleverd in dezelfde kleur als de zitschaal. Beschikbare stoffen zijn; black silk leather, cognac silk leather, zwart, rood en grijs.

 

Fiber Swivel base met of zonder bekleding

De Fiber Swivel Base heeft een onderstel met 4 schuine poten geplaatst op een draaivoet. Op deze manier kunt u terwijl u op de stoel zit diverse kanten opdraaien. Het onderstel is beschikbaar in matchende kleuren op de zitschaal. Beschikbare kleuren zijn; zwart, dusty red, dusty green, grijs, wir en nature met zwart.

Tevens kan de Fiber met Swivel base ook worden geleverd met een gestoffeerde zitschaal. De zitschaal kan worden bekleed met leer in de kleur; silk zwart en silk cognac. Beide modellen zijn voorzien van een zwart onderstel. Voor de kleuren; zwart, rood en grijs kan er een gelijksoortig onderstel worden geleverd.

 

Front Upholstery

Tevens is het mogelijk alleen de zitting van Fiber te laten bekleden en de achterkant van de zitschaal in zijn natuurlijke vorm te laten. Kiest u voor een grijze stoffering dan is de achterkant van de stoel. Bij zwart is de achterkant van de stoel ook zwart. Fiber Front Upholstery is beschikbaar met alle 4 de bovengenoemde onderstellen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Muuto Fiber armchair
Muuto Fiber armchair
Muuto Fiber armchair
Muuto Fiber armchair
Muuto Fiber armchair
Muuto Fiber armchair
Muuto Fiber armchair

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Muuto. De collectie van Muuto omvat een uitgebreide selectie meubels, verlichting en accessoires. Muuto ontwerpt deze selectie om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van moderne werkplekken en openbare omgevingen.  Ze probeert nieuwe perspectieven te bieden op ruimtes, waarmee ze laat zien hoe omgevingen met een uitnodigende en persoonlijke sfeer haar gebruikers gedurende de dag kunnen inspireren. Hiermee wil Muuto bereiken dat de gebruikers zich thuis voelen.  Dit merk houdt zich vast aan Scandinavische tradities en het meubilair is voornamelijk bedoeld voor de thuismarkt.