Muuto Fiber Side chair

De Muuto Fiber Side Chair is een nieuwe toevoeging aan de Fiber familie van het merk Muuto. Deze stoel is vervaardigd uit bio-composietmateriaal met maximaal 25% houtvezels. Het ontwerp van de stoel heeft oog voor details en is zo ontworpen dat iedere hoek of bocht de juiste comfort biedt. Fiber heeft een visueel, lichte expressie die zorgt dat u een grote bewegingsvrijheid heeft. U kunt de Fiber Side chair gemakkelijk onder een tafel schuiven. Er zijn meerdere varianten van de Side chair beschikbaar.

Muuto Fiber Tube base

De Muuto Fiber Tube base is een model met een frame op 4 vaste poten, waarbij de poten voorzien zijn van antibeschadigingsdoppen. De poten van het frame zijn leverbaar in dezelfde kleur als de zitschaal van de Fiber. U heeft de keuze uit meerdere kleuren, namelijk zwart, dusty green, dusty red, grijs en natuurlijk wit.

Muuto Fiber Tube met bekleding

De Tube base met bekleding heeft een standaard zwart 4 poot onderstel. In tegenstelling tot bij het andere model, kunt u bij dit model de zitschaal laten bekleden. Deze zitschaal heeft een neutrale kleur, waarbij u de keuze heeft uit meerdere kleuren bekleding, namelijk black silk leather, cognac silk leather, grijs, zwart en rood.

Muuto Fiber Wood Base

Bij de Muuto Fiber Wood Base blijft het model van de zitschaal ten alle tijden hetzelfde. Deze zitschaal is gemaakt van een combinatie tussen plastic en hout. Het frame is gemaakt van hout en heeft 4 poten in de vorm van een kegel voor een robuuste uitstraling. Dit frame kan in een natuurlijke eiken kleur worden geleverd, maar ook in diverse kleuren. Namelijk; zwart, dusty green, dusty red, grijs en natuurlijk wit met een eiken frame.

Muuto Fiber Wood met bekleding

Naast de standaard Fiber Wood is er ook een versie beschikbaar met een zwart onderstel gemaakt van hout. Hierbij kan de zitting worden bekleed. U heeft de keuze tussen meerdere kleuren, namelijk black silk leather, cognac silk leather, grijs, zwart en rood.

Muuto Fiber Sled Base

De Muuto Fiber sled base heeft een sledeonderstel welke in dezelfde kleur als de zitschaal kan worden geleverd. U heeft de keuze tussen meerdere kleuren, namelijk zwart, dusty green, dusty red, grijs en natuurlijk wit.

Muuto Fiber Sled base met bekleding

De Muuto Fiber Sled Base kan tevens worden geleverd met een bekleedde zitting. Standaard heeft de stoel een zwart frame. Voor de zitting heeft u de keuze tussen meerdere kleuren, namelijk black silk leather, cognac silk leather, grijs, zwart en rood.

Muuto Fiber Swivel base

De Fiber Swivel base heeft een onderstel met 4 poten op een draaivoet. U kunt dit model divers inzetten. Zo staat de stoel goed achter een bureau, maar ook onder de eettafel. U heeft de keuze uit meerdere kleuren, namelijk zwart, dusty green, dusty red, grijs en natuurlijk wit.

Muuto Fiber Swivel base met bekleding

De Swivel base heeft een draaivoet met 4 poten en een bekleedde zitschaal.  Het frame wordt standaard geleverd in de kleur zwart. Voor de bekleding heeft u de keuze uit meerdere kleuren, namelijk black silk leather, cognac silk leather, grijs, zwart en rood.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Muuto Fiber Side
Muuto Fiber Side
Muuto Fiber Side
Muuto Fiber Side
Muuto Fiber Side
Muuto Fiber Side
Muuto Fiber Side

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Muuto. De collectie van Muuto omvat een uitgebreide selectie meubels, verlichting en accessoires. Muuto ontwerpt deze selectie om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van moderne werkplekken en openbare omgevingen.  Ze probeert nieuwe perspectieven te bieden op ruimtes, waarmee ze laat zien hoe omgevingen met een uitnodigende en persoonlijke sfeer haar gebruikers gedurende de dag kunnen inspireren. Hiermee wil Muuto bereiken dat de gebruikers zich thuis voelen.  Dit merk houdt zich vast aan Scandinavische tradities en het meubilair is voornamelijk bedoeld voor de thuismarkt.