Muuto Grain

Muuto Grain hanglamp

De Muuto Grain lamp brengt een nieuw perspectief binnen de hanglampen genre door het combineren van een klassiek minimalistisch ontwerp met het gebruik van nieuwe, innovatieve materialen. Haar eenvoudige vorm toont veel karakter en zorgt voor een gevoel van rust. De kleine korrels van de vezels in het materiaal van de lamp brengen subtiele veranderingen in kleur en schaduw. De lamp is uitgerust met een hoge kwaliteit LED lamp met als gevolg van natuurlijk licht een warme gloed.

De Grain lamp heeft een hoogte van 18,5cm en een diameter van 21cm de lengte van het koord is 4 meter. Tevens zijn er diverse kleuren beschikbaar, hierbij kunt u denken aan kleuren, zoals zwart, groen, grijs, rood en wit.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Muuto Grain
Muuto Grain
Muuto Grain
Muuto Grain
Muuto Grain
Muuto Grain
Muuto Grain
Muuto Grain

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Muuto. De collectie van Muuto omvat een uitgebreide selectie meubels, verlichting en accessoires. Muuto ontwerpt deze selectie om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van moderne werkplekken en openbare omgevingen.  Ze probeert nieuwe perspectieven te bieden op ruimtes, waarmee ze laat zien hoe omgevingen met een uitnodigende en persoonlijke sfeer haar gebruikers gedurende de dag kunnen inspireren. Hiermee wil Muuto bereiken dat de gebruikers zich thuis voelen.  Dit merk houdt zich vast aan Scandinavische tradities en het meubilair is voornamelijk bedoeld voor de thuismarkt.