Muuto Nerd stoel

De Muuto Nerd stoel is een moderne Scandinavische variant op de iconische houten stoel uit het erfgoed. De naadloze integratie van de rugleuning en de zitting geven nerd een unieke functie die meer comfort en een persoonlijke look geven. De stoel is geproduceerd met de hoogste kwaliteit materiaal en heet in 2010 de Muuto talent award gewonnen.

Beschikbare kleuren: berken, zwart, donker groen, donker grijs, grijs, eiken, petroleum, roze en wit.

 

Nerd barkruk

De Nerd barkruk heeft hetzelfde iconische ontwerp als de Nerd stoel. De kruk kan worden geleverd met een hoogte van 79cm of een hoogte van 89cm en is beschikbaar in diverse kleuren. U heeft onder andere de keuze uit de kleur; berken, zwart, donker groen, donker grijs, grijs, eiken, petroleum, rood en wit.

Design by: David Geckeler.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Muuto Nerd
Muuto Nerd
Muuto Nerd
Muuto Nerd
Muuto Nerd
Muuto Nerd
Muuto Nerd

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Muuto. De collectie van Muuto omvat een uitgebreide selectie meubels, verlichting en accessoires. Muuto ontwerpt deze selectie om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van moderne werkplekken en openbare omgevingen.  Ze probeert nieuwe perspectieven te bieden op ruimtes, waarmee ze laat zien hoe omgevingen met een uitnodigende en persoonlijke sfeer haar gebruikers gedurende de dag kunnen inspireren. Hiermee wil Muuto bereiken dat de gebruikers zich thuis voelen.  Dit merk houdt zich vast aan Scandinavische tradities en het meubilair is voornamelijk bedoeld voor de thuismarkt.