Muuto Oslo sofa serie

De Muuto Oslo sofa serie combineert een licht en modern design met ergonomie. Oslo geeft een comfortabele lounge ervaring en is ontworpen door Anderssen & Voll is Noorwegen. Het product waarborgt de hoogte kwaliteit.

De sofa is perfect als extra bank, maar kan ook worden gebruikt in de hal, keuken of woonkamer. Oslo is beschikbaar in de kleur zwart en wit en als 2-zitter of als 3-zitter. Tevens is er een fauteuil en een poef beschikbaar.

Oslo is verkrijgbaar in diverse kleuren, u heeft onder andere de keuze uit; donkergrijs, lichtgrijs, lichtgeel, rood, roze en mandarijn.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Muuto Oslo
Muuto Oslo
Muuto Oslo
Muuto Oslo
Muuto Oslo
Muuto Oslo
Muuto Oslo
Muuto Oslo
Muuto Oslo

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Muuto. De collectie van Muuto omvat een uitgebreide selectie meubels, verlichting en accessoires. Muuto ontwerpt deze selectie om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van moderne werkplekken en openbare omgevingen.  Ze probeert nieuwe perspectieven te bieden op ruimtes, waarmee ze laat zien hoe omgevingen met een uitnodigende en persoonlijke sfeer haar gebruikers gedurende de dag kunnen inspireren. Hiermee wil Muuto bereiken dat de gebruikers zich thuis voelen.  Dit merk houdt zich vast aan Scandinavische tradities en het meubilair is voornamelijk bedoeld voor de thuismarkt.