Muuto Raw

Muuto Raw chair

De Muuto Raw is een opvallende functionele bewerking van een herkenbaar alledaags object. Iedere Raw stoel is met de hand gesneden uit een stuk massief grenen. De structuur is gemaakt met de hand en vervolgens geschilderd. Doordat Grenen een natuurproduct is, heeft iedere stoel een ander uiterlijk en een ander patroon.

De stoelen kunnen met een grijze of gele afwerking worden geleverd. De zithoogte van de stoel is 46cm en de totale hoogte van de stoel is 76cm.

 

Muuto Raw side table

De Muuto Raw side table is een opvallende en functionele bewerking van een hedendaags object. De tafel is ontworpen door Jens Fager. De tafel is gesneden uit massief eiken. De oppervlakte is bewerkt met de hand en beschildert met een finish. Doordat het een natuurproduct is, heeft ieder product een uniek uiterlijk en is alles anders.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Muuto
Muuto
Muuto
Muuto
Muuto

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Muuto. De collectie van Muuto omvat een uitgebreide selectie meubels, verlichting en accessoires. Muuto ontwerpt deze selectie om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van moderne werkplekken en openbare omgevingen.  Ze probeert nieuwe perspectieven te bieden op ruimtes, waarmee ze laat zien hoe omgevingen met een uitnodigende en persoonlijke sfeer haar gebruikers gedurende de dag kunnen inspireren. Hiermee wil Muuto bereiken dat de gebruikers zich thuis voelen.  Dit merk houdt zich vast aan Scandinavische tradities en het meubilair is voornamelijk bedoeld voor de thuismarkt.