Muuto Reflect kastenserie

Muuto Reflect is een kastenserie die bestaat uit twee dressoirs en een lade. deze serie biet eerbetoon aan het Scandinavische vakmanschap. Door het duurzame design wordt de presentatie en levensduur van het hout verbeterd in de beste zin. De ronde  vormen vangen natuurlijk licht op en geven de houtnaden vrij.

Het dressoir is volledig vervaardigd uit eikenhout. Naast de smalle versie met een lengte van 105cm en een hoogte van 69,4cm, is er ook een large versie beschikbaar. Deze kast heeft een afmeting van: 179,8 in de lengte en 69,4 cm hoog.

Reflect ladeblok

Het ladeblok binnen deze serie is voorzien van 3 lades en stevige poten. Ook dit ontwerp is volledig vervaardig uit eikenhout. Dit blok is beschikbaar in een standaard versie of in het zwart. Afmetingen: L 75cm x H 100cm.

U kunt deze serie combineren zodat uw interieur een geheel vormt.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Muuto
Muuto
Muuto
Muuto

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Muuto. De collectie van Muuto omvat een uitgebreide selectie meubels, verlichting en accessoires. Muuto ontwerpt deze selectie om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van moderne werkplekken en openbare omgevingen.  Ze probeert nieuwe perspectieven te bieden op ruimtes, waarmee ze laat zien hoe omgevingen met een uitnodigende en persoonlijke sfeer haar gebruikers gedurende de dag kunnen inspireren. Hiermee wil Muuto bereiken dat de gebruikers zich thuis voelen.  Dit merk houdt zich vast aan Scandinavische tradities en het meubilair is voornamelijk bedoeld voor de thuismarkt.