Muuto Rest sofa en fauteuil

De Muuto Rest is collectie van een klassieke bank en fauteuil, welke in een nieuw jasje zijn gestoken. Deze bank nodigt u uit om te gaan zitten en te ontspannen. Deze Sofa is sterk gedefinieerd, waarbij het frame wordt gecombineerd met zachte demping voor maximaal comfort. De Rest is gebouwd met materialen van hoge kwaliteit met inbegrip van massief eikenhouten poten en is bekleed met Kvadrat textiel.

U heeft keuze uit meerdere kleuren, namelijk donkergrijs, grijs, lichtgrijs, rood, roze en geel. Naast een 2-zitter sofa is er ook een 3-zitter sofa beschikbaar. Deze 3 zitter heeft net zoals de 2-zitter een heerlijk comfortabel design en is geschikt voor 3 personen. Het frame is gemaakt van hout. Eventueel kunt u de serie uitgevoeren met een poef in dezelfde stoffering.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Muuto
Muuto
Muuto
Muuto
Muuto
Muuto
Muuto

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Muuto. De collectie van Muuto omvat een uitgebreide selectie meubels, verlichting en accessoires. Muuto ontwerpt deze selectie om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van moderne werkplekken en openbare omgevingen.  Ze probeert nieuwe perspectieven te bieden op ruimtes, waarmee ze laat zien hoe omgevingen met een uitnodigende en persoonlijke sfeer haar gebruikers gedurende de dag kunnen inspireren. Hiermee wil Muuto bereiken dat de gebruikers zich thuis voelen.  Dit merk houdt zich vast aan Scandinavische tradities en het meubilair is voornamelijk bedoeld voor de thuismarkt.