Muuto Stacked opbergoplossing

De Muuto stacked is een opbergoplossing. Dit systeem is speciaal ontwikkeld voor het opbergen van spullen. Doordat het een modulair systeem is heeft u oneindig veel mogelijkheden. Hierdoor is er voor ieder wat wils. Dit systeem bestaat uit meerdere modules. U kunt deze modules door het gebruik van kleine chips herschikken in een andere opstelling. Zo kunt u deze elementen bijvoorbeeld opstellen als scheidingswand, maar ook als accessoire aan de muur. U kunt het ontwerp makkelijk veranderen door te spelen met de ruimtes tussen de modulus of een bevestiging direct op de wand.

De planken van dit systeem zijn gemaakt van MDF en kunnen worden geleverd met een fineerlaag in een as tint of in een witte kleur. De clips die erbij geleverd worden zijn gemaakt van staal in een poedercoating.

U kunt dit systeem aanschaffen in diverse afmetingen die u allen weer met elkaar kunt combineren.

U kunt dit systeem bijvoorbeeld in uw huiskamer aan de muur hangen voor uw accessoires, maar u kut dit systeem ook op uw kantoor neerzetten zodat u een opbergplek heeft voor uw papieren.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Muuto
Muuto
Muuto
Muuto
Muuto
Muuto
Muuto

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Muuto. De collectie van Muuto omvat een uitgebreide selectie meubels, verlichting en accessoires. Muuto ontwerpt deze selectie om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van moderne werkplekken en openbare omgevingen.  Ze probeert nieuwe perspectieven te bieden op ruimtes, waarmee ze laat zien hoe omgevingen met een uitnodigende en persoonlijke sfeer haar gebruikers gedurende de dag kunnen inspireren. Hiermee wil Muuto bereiken dat de gebruikers zich thuis voelen.  Dit merk houdt zich vast aan Scandinavische tradities en het meubilair is voornamelijk bedoeld voor de thuismarkt.