Muuto Studio hanglamp

De Muuto Studio is een hanglamp. Deze lamp heeft een minimalistisch design en is ontworpen aan de hand van de standaard industriële lampen, die worden gebruikt in een filmstudio. Het materiaal van de kap van deze lamp is gepoedercoat aluminium, dit zorgt voor een mat oppervlak. Deze lamp wordt verborgen door een glasdiffuser. Hierdoor wordt er een warm licht uit de lamp gezonden. De lampen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit, waardoor u deze voor een lange tijd kunt gebruiken. U kunt deze lamp op zichzelf plaatsen doordat het design een statement maakt, maar u kunt deze lamp ook in een cluster ophangen. U heeft de keuze tussen diverse kleuren en groottes, waardoor u een mooie samenstelling kunt maken.

De Muuto Studio is ontworpen door Thomas Bernstrand. De afmetingen van deze lamp zijn: hoogte 29cm x diameter 39cm. U heeft de keuze uit meerdere kleuren, namelijk zwart, rood, grijs en wit.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Muuto
Muuto
Muuto
Muuto
Muuto
Muuto

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Muuto. De collectie van Muuto omvat een uitgebreide selectie meubels, verlichting en accessoires. Muuto ontwerpt deze selectie om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van moderne werkplekken en openbare omgevingen.  Ze probeert nieuwe perspectieven te bieden op ruimtes, waarmee ze laat zien hoe omgevingen met een uitnodigende en persoonlijke sfeer haar gebruikers gedurende de dag kunnen inspireren. Hiermee wil Muuto bereiken dat de gebruikers zich thuis voelen.  Dit merk houdt zich vast aan Scandinavische tradities en het meubilair is voornamelijk bedoeld voor de thuismarkt.