Muuto Under The Bell lamp

Muuto Under the Bell is een lamp. Deze lamp bestaat uit een grote lampenkap welke is gemaakt van gerecycled plastic. Het design van deze lamp creëert een nieuwe dimensie in uw woonkamer, wachtkamer of kantoor. Het opvallende design van de lamp neemt tevens geluid op waardoor de akoestiek in grote ruimtes verbeterd wordt. Door Under the Bell krijgt u een gevoel van onderdak, hierdoor voegt ze een sterk statement toe in elke instelling. U kunt deze lamp bijvoorbeeld plaatsen boven uw eettafel. Hierdoor heeft u een fijn licht tijdens uw maaltijd, maar ook tijdens het natafelen.

Voor deze lamp heeft u de keuze uit een grijze of zwarte uitvoering. De binnen is wit. Het design heeft een uniek motief. De hoogte van de lamp is: 46cm en de diameter 82cm.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Muuto
Muuto
Muuto
Muuto_under_the_bell_projectmeubilair.nl_04-788x1024
Muuto_under_the_bell_projectmeubilair.nl_03-788x1024

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Muuto. De collectie van Muuto omvat een uitgebreide selectie meubels, verlichting en accessoires. Muuto ontwerpt deze selectie om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van moderne werkplekken en openbare omgevingen.  Ze probeert nieuwe perspectieven te bieden op ruimtes, waarmee ze laat zien hoe omgevingen met een uitnodigende en persoonlijke sfeer haar gebruikers gedurende de dag kunnen inspireren. Hiermee wil Muuto bereiken dat de gebruikers zich thuis voelen.  Dit merk houdt zich vast aan Scandinavische tradities en het meubilair is voornamelijk bedoeld voor de thuismarkt.