Muuto Unfold hanglamp

De Muuto Unfold is een hanglamp. Deze hanglamp heeft een lampenkap die gemaakt is van siliconen en rubber. Hiermee is de Unfold is een speelse variant op de klassieke industry lamp. Met een warme en moderne uitstraling, de keuze van het materiaal en de verscheidenheid van beschikbare kleuren is de Unfold een betaalbare lamp. Het design van de lamp is geschikt voor diverse omgevingen. U kunt hem bijvoorbeeld plaatsen in uw woonkamer, wachtkamer of kantoor, maar hij is ook geschikt voor in een restaurant.

De designers Form Us With love over de Unfold: ‘’ Deze industrielamp is een klassieker met een gewild ontwerp. Wij zijn verheugd om een nieuw perspectief op deze lamp aan te bieden.”

Door het zachte siliconen geeft de lamp een warme persoonlijkheid af in uw omgeving. Wanneer u de lamp wil opbergen of in pakken, kunt u hem gemakkelijk indrukken en wegstoppen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Muuto
Muuto
Muuto
Muuto
Muuto
Muuto
Muuto

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Muuto. De collectie van Muuto omvat een uitgebreide selectie meubels, verlichting en accessoires. Muuto ontwerpt deze selectie om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van moderne werkplekken en openbare omgevingen.  Ze probeert nieuwe perspectieven te bieden op ruimtes, waarmee ze laat zien hoe omgevingen met een uitnodigende en persoonlijke sfeer haar gebruikers gedurende de dag kunnen inspireren. Hiermee wil Muuto bereiken dat de gebruikers zich thuis voelen.  Dit merk houdt zich vast aan Scandinavische tradities en het meubilair is voornamelijk bedoeld voor de thuismarkt.