Muuto Visu barkruk

De Muuto Visu barkruk is een ergonomische en functionele barkruk met een tijdloos herkenbaar profiel. De schaal van deze stoel heeft een karakteristieke vorm door het houtfineer. Ook zorgt dit voor zichtbare lijnen en patronen in het oppervlak.

Het ontwerp van deze stoel is geschikt voor een langdurige zit en kan worden voorzien van een extra voetensteun. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld comfortabel eten aan de bar. Ook kunt u deze krukken in huis plaatsen en hier comfortabel uw ontbijtje eten.

Visu is geschikt voor zowel een informeel als een formeel interieur. Beschikbare hoogtes: 75cm en 65cm.

Design by: Mika Tolvanen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Muuto
Muuto
Muuto
Muuto

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Muuto. De collectie van Muuto omvat een uitgebreide selectie meubels, verlichting en accessoires. Muuto ontwerpt deze selectie om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van moderne werkplekken en openbare omgevingen.  Ze probeert nieuwe perspectieven te bieden op ruimtes, waarmee ze laat zien hoe omgevingen met een uitnodigende en persoonlijke sfeer haar gebruikers gedurende de dag kunnen inspireren. Hiermee wil Muuto bereiken dat de gebruikers zich thuis voelen.  Dit merk houdt zich vast aan Scandinavische tradities en het meubilair is voornamelijk bedoeld voor de thuismarkt.