Muuto Visu Lounge

Muuto Visu lounge chair

De Muuto Visu lounge stoel heeft een tijdloos en herkenbaar profiel en is ontworpen om optimaal te kunnen loungen. Door middel van formpressed technieken heeft de zitschaal zijn unieke karakteristieke vorm gekregen en zie je duidelijke lijnen en patronen in het oppervlak.

Het design van de Visu lounge is geschikt voor zowel een formele omgeving als een informele omgeving. De zithoogte van de stoel is 40cm en de breedte is 60cm. Naast de standaard versie is het ook mogelijk de stoel te verkrijgen met een zitkussen in stoffen of lederen uitvoeringen. Beschikbare kleuren zijn; zwart, mosgroen, groen, grijs, eiken en rood.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Muuto
Muuto
Muuto
Muuto
Muuto
Muuto
Muuto

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Muuto. De collectie van Muuto omvat een uitgebreide selectie meubels, verlichting en accessoires. Muuto ontwerpt deze selectie om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van moderne werkplekken en openbare omgevingen.  Ze probeert nieuwe perspectieven te bieden op ruimtes, waarmee ze laat zien hoe omgevingen met een uitnodigende en persoonlijke sfeer haar gebruikers gedurende de dag kunnen inspireren. Hiermee wil Muuto bereiken dat de gebruikers zich thuis voelen.  Dit merk houdt zich vast aan Scandinavische tradities en het meubilair is voornamelijk bedoeld voor de thuismarkt.