Northern Balancer vloerlamp

De Northern Balancer is een vloerlamp. Deze vloerlamp heeft een uniek ontwerp, qua vorming en functie, en is vakkundig gemaakt in zwart gepoedercoat staal. De vloerlamp biedt een combinatie van licht, geometrie en stijl. Deze combinatie ontstaat door schone, bouwkundige lijnen en klassieke meetkundige vormen. De zware basis staat stevig op de grond, waar aan het uiteinde een cilinder gevestigd is die het licht reflecteert. De kap is te draaien zodat u het licht op de gewenste punten in de omgeving kunt projecteren. De helderheid van het licht is makkelijk te verspreiden, maar is ook op maar één punt te richten. Hierdoor wordt er een nauwkeurige balans gecreëerd tussen sfeer en omgevend licht. Deze lamp staat bijvoorbeeld heel mooi in uw woonkamer, zodat u voor de hele kamer licht heeft tijdens het tv kijken, of alleen voor uzelf licht hebt tijdens het lezen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

designstore-banner-bestellen
Northern Balancer Nordic Office Furniture
Northern Balancer Nordic Office Furniture
Northern Balancer Nordic Office Furniture
Northern Balancer Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. Een van de merken die verkocht wordt is Northern. Northern maakt haar producten in samenwerking met diverse ontwerpers, smaakmakers en vernieuwers. Northern is opgericht in Oslo in 2005. De ontwerpen zijn geïnspireerd op Scandinavische eenvoud en het veranderende karakter van het Scandinavische licht. De producten van Northern zijn voornamelijk gericht op verlichting, vandaar vallen binnen deze collectie voornamelijk producten zoals bureaulampen, tafellampen of vloerlampen. Voor elke omgeving is er wel een toepasselijke licht. De producten verlichten de hele wereld en hebben kwaliteit, duurzaamheid en design excellence.

Project Meubilair vindt verlichting heel belangrijk doordat verlichting bij elke handeling nodig is, ook brengt het sfeer in een ruimte. Project Meubilair biedt een ruime keuze aan verlichting aan.