Northern Ballet beeldje

Northern Ballet is een beeldje dat geïnspireerd is op de sierlijke houding van een ronddraaiende ballerina. Daarom dienen deze beeldjes als eerbetoon aan de elegantie van het ballet. De figuren zijn geïnspireerd op de vormen van de kostuums die in combinatie met de dansbewegingen een totaalplaatje vormen. Het beeldje is beschikbaar in drie kleuren, namelijk geel, roze en zwart. Deze kleuren omdat ze zijn gebaseerd op de kleuren en decorontwerpen die kenmerkend waren voor het ballet uit de jaren 20 van de vorige eeuw. Deze beeldjes komen in elke omgeving tot hun recht. Het materiaal is staal en de knop op de punt is van plastic.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Northern Ballet Nordic Office Furniture
Northern Ballet Nordic Office Furniture
Northern Ballet Nordic Office Furniture
Northern Ballet Nordic Office Furniture
Northern Ballet Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. Een van de merken die verkocht wordt is Northern. Northern maakt haar producten in samenwerking met diverse ontwerpers, smaakmakers en vernieuwers. Northern is opgericht in Oslo in 2005. De ontwerpen zijn geïnspireerd op Scandinavische eenvoud en het veranderende karakter van het Scandinavische licht. De producten van Northern zijn voornamelijk gericht op verlichting, vandaar vallen binnen deze collectie voornamelijk producten zoals bureaulampen, tafellampen of vloerlampen. Voor elke omgeving is er wel een toepasselijke licht. De producten verlichten de hele wereld en hebben kwaliteit, duurzaamheid en design excellence.

Project Meubilair vindt verlichting heel belangrijk doordat verlichting bij elke handeling nodig is, ook brengt het sfeer in een ruimte. Project Meubilair biedt een ruime keuze aan verlichting aan.