Northern Camp tafel

De Northern Camp is een klassieke tafel. Deze tafel combineert de elegantie van Parijse restaurants met de relaxte sfeer van informeel dineren. Hij is gemaakt voor restaurants, cafés of indoor foodcourts. Ook kan de Camp thuis gebruikt worden als eettafel. De tafel heeft efficiënte afmetingen waardoor hij moeiteloos in de keuken of in de hoek van de woonkamer past. Er zijn drie verschillende afwerkingen, namelijk:
– een gladde laminaattop in mat zwart
– donker fineer in gerookt eiken
– licht gekleurd fineer in geolied eiken

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Northern Camp tafel Nordic Office Furniture
Northern Camp tafel Nordic Office Furniture
Northern Camp tafel Nordic Office Furniture
Northern Camp tafel Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. Een van de merken die verkocht wordt is Northern. Northern maakt haar producten in samenwerking met diverse ontwerpers, smaakmakers en vernieuwers. Northern is opgericht in Oslo in 2005. De ontwerpen zijn geïnspireerd op Scandinavische eenvoud en het veranderende karakter van het Scandinavische licht. De producten van Northern zijn voornamelijk gericht op verlichting, vandaar vallen binnen deze collectie voornamelijk producten zoals bureaulampen, tafellampen of vloerlampen. Voor elke omgeving is er wel een toepasselijke licht. De producten verlichten de hele wereld en hebben kwaliteit, duurzaamheid en design excellence.

Project Meubilair vindt verlichting heel belangrijk doordat verlichting bij elke handeling nodig is, ook brengt het sfeer in een ruimte. Project Meubilair biedt een ruime keuze aan verlichting aan.