Northern Case kussen

De Northern Case kussen is een accessoire gepast voor bijvoorbeeld in huis, maar ook voor in een restaurant. Deze kussens hebben veel ontwerpdetails. Zo zijn ze aan een kant doorgestikt om een rijke structuur te creëren. Hierdoor worden ze aangenaam om tegenaan te zitten, vast te houden of tegenaan te zitten.  De stiksels vormen geometrische patronen. Het materiaal is wol. De hoes is afneembaar waardoor deze gemakkelijk de verzorgen en te onderhouden is. Beschikbaar in meerdere kleuren, namelijk groen, roze en roest. Geleverd met een veren inzetstuk.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Northern Case kussen Nordic Office Furniture
Northern Camp tafel Nordic Office Furniture
Northern Camp tafel Nordic Office Furniture
Northern Camp tafel Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. Een van de merken die verkocht wordt is Northern. Northern maakt haar producten in samenwerking met diverse ontwerpers, smaakmakers en vernieuwers. Northern is opgericht in Oslo in 2005. De ontwerpen zijn geïnspireerd op Scandinavische eenvoud en het veranderende karakter van het Scandinavische licht. De producten van Northern zijn voornamelijk gericht op verlichting, vandaar vallen binnen deze collectie voornamelijk producten zoals bureaulampen, tafellampen of vloerlampen. Voor elke omgeving is er wel een toepasselijke licht. De producten verlichten de hele wereld en hebben kwaliteit, duurzaamheid en design excellence.

Project Meubilair vindt verlichting heel belangrijk doordat verlichting bij elke handeling nodig is, ook brengt het sfeer in een ruimte. Project Meubilair biedt een ruime keuze aan verlichting aan.