Northern Circle hanglamp

De Northern Circle is een hanglamp met een stijlvol design. Dit design heeft simpele lijnen en ronde vormen. Het ontwerp is afgeleidt van traditionele kroonluchters, maar dan met een eigentijds uiterlijk. Door het installeren van een enkel licht ontstaat er een middelpunt. Ook kunnen er diverse lichten gecombineerd worden. Met de combinatie van diverse lichten ontwikkelt u unieke samenstellingen. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld uw huiskamer extra sfeer geven. De hanglamp is simpel in stijl, maar toch gedetailleerd om een sculpturaal licht te creëren. Deze lamp past in elke kamer thuis, en geeft elke kamer een eigen uitstraling.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Northern Circle Plafondlamp Nordic Office Furniture
Northern Circle Plafondlamp Nordic Office Furniture
Northern Circle Plafondlamp Nordic Office Furniture
Northern Circle Plafondlamp Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. Een van de merken die verkocht wordt is Northern. Northern maakt haar producten in samenwerking met diverse ontwerpers, smaakmakers en vernieuwers. Northern is opgericht in Oslo in 2005. De ontwerpen zijn geïnspireerd op Scandinavische eenvoud en het veranderende karakter van het Scandinavische licht. De producten van Northern zijn voornamelijk gericht op verlichting, vandaar vallen binnen deze collectie voornamelijk producten zoals bureaulampen, tafellampen of vloerlampen. Voor elke omgeving is er wel een toepasselijke licht. De producten verlichten de hele wereld en hebben kwaliteit, duurzaamheid en design excellence.

Project Meubilair vindt verlichting heel belangrijk doordat verlichting bij elke handeling nodig is, ook brengt het sfeer in een ruimte. Project Meubilair biedt een ruime keuze aan verlichting aan.