Northern Dahl hanglamp

Northern Dahl is een hanglamp. Deze lamp is ontworpen als herdenking van de ontwerper Birger Dahl. De Dahl is een tijdloze, glazen lamp die is ontworpen in 1956. Ondanks dat het design meer dan een halve eeuw geleden is, is het design nog steeds actueel en een veel gevraagd design. De kap is gemaakt van mond geblazen glas en heeft een matte look door middel van ets finish. De metalen onderdelen zijn lichtgroen of donkergrijs. Het is ook mogelijk om ze te maken met een matte messing.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Northern Dahl hanglamp Nordic Office Furniture
Northern Dahl hanglamp Nordic Office Furniture
Northern Dahl hanglamp Nordic Office Furniture
Northern Dahl hanglamp Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. Een van de merken die verkocht wordt is Northern. Northern maakt haar producten in samenwerking met diverse ontwerpers, smaakmakers en vernieuwers. Northern is opgericht in Oslo in 2005. De ontwerpen zijn geïnspireerd op Scandinavische eenvoud en het veranderende karakter van het Scandinavische licht. De producten van Northern zijn voornamelijk gericht op verlichting, vandaar vallen binnen deze collectie voornamelijk producten zoals bureaulampen, tafellampen of vloerlampen. Voor elke omgeving is er wel een toepasselijke licht. De producten verlichten de hele wereld en hebben kwaliteit, duurzaamheid en design excellence.

Project Meubilair vindt verlichting heel belangrijk doordat verlichting bij elke handeling nodig is, ook brengt het sfeer in een ruimte. Project Meubilair biedt een ruime keuze aan verlichting aan.