Northern Dais ladder

De Northern Dais is een moderne ladder die gemaakt is om de ouderwetse ladders te vervangen. De roekeloze ladders zijn verleden tijd. De Dais is gemaakt van slanke metalen onderdelen. Hierdoor is hij licht en draagbaar, maar toch veilig om op te staan. De Dais kan door haar ontwerp in het interieur blijven staan. Deze ladder hoeft niet weggezet worden wanneer hij niet in gebruik is. Het product is veelzijdig omdat hij niet alleen te gebruiken als ladder, maar ook als tafelblad en als stoel. De stalen treden worden ondersteund door een ronde voet. De Dais is gemakkelijk te verplaatsen en leuk om te gebruiken.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Norhterns Dais ladder Nordic Office Furniture
Norhterns Dais ladder Nordic Office Furniture
Norhterns Dais ladder Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. Een van de merken die verkocht wordt is Northern. Northern maakt haar producten in samenwerking met diverse ontwerpers, smaakmakers en vernieuwers. Northern is opgericht in Oslo in 2005. De ontwerpen zijn geïnspireerd op Scandinavische eenvoud en het veranderende karakter van het Scandinavische licht. De producten van Northern zijn voornamelijk gericht op verlichting, vandaar vallen binnen deze collectie voornamelijk producten zoals bureaulampen, tafellampen of vloerlampen. Voor elke omgeving is er wel een toepasselijke licht. De producten verlichten de hele wereld en hebben kwaliteit, duurzaamheid en design excellence.

Project Meubilair vindt verlichting heel belangrijk doordat verlichting bij elke handeling nodig is, ook brengt het sfeer in een ruimte. Project Meubilair biedt een ruime keuze aan verlichting aan.