Northern Frame opberg rek

Northern Frame is een uniek opbergrek met een ruimtebesparend ontwerp. Dit rek is multifunctioneel en biedt een plek waar kleding en andere objecten aan opgehangen kunnen worden. U kunt het frame naar buiten toe openen. Hierdoor ontstaat er een driedimensionaal effect. Dit frame bestaat uit buizen die u apart van elkaar om kunt vouwen. Hierdoor heeft het Frame een uniek ontwerp. Wanneer het rek niet in gebruik is kunt u het terugklappen naar de muur. Hierdoor krijgt hij weer een tweedimensionale vorm. Dit product is geïnspireerd op het concept ruimte in ruimte en ontworpen door Cecilia Xinyu Zhang. De kleur van het Frame is zwartgrijs en het gewicht is 2,2 kg.

Frame past in elke ruimte thuis door haar ontwerp. U kunt dit rek bijvoorbeeld in uw slaapkamer op hangen, maar ook in uw kantoor of wachtkamer. Als het rek leeg is dienst het als kunst, en als het rek vol is dienst het als opslagplaats. Hierdoor is het rek heel functioneel.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Northern Frame opbergrek Nordic Office Furniture
Northern Frame opbergrek Nordic Office Furniture
Northern Frame opbergrek Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. Een van de merken die verkocht wordt is Northern. Northern maakt haar producten in samenwerking met diverse ontwerpers, smaakmakers en vernieuwers. Northern is opgericht in Oslo in 2005. De ontwerpen zijn geïnspireerd op Scandinavische eenvoud en het veranderende karakter van het Scandinavische licht. De producten van Northern zijn voornamelijk gericht op verlichting, vandaar vallen binnen deze collectie voornamelijk producten zoals bureaulampen, tafellampen of vloerlampen. Voor elke omgeving is er wel een toepasselijke licht. De producten verlichten de hele wereld en hebben kwaliteit, duurzaamheid en design excellence.

Project Meubilair vindt verlichting heel belangrijk doordat verlichting bij elke handeling nodig is, ook brengt het sfeer in een ruimte. Project Meubilair biedt een ruime keuze aan verlichting aan.