Northern Fyr lantaarn

Northern Fyr is een lantaarn voor in huis met een gestroomlijnde vorm. Elke lantaarn is gemaakt van met de hand geblazen glas, getint met een kleur. Hierdoor wordt elk individueel stuk uniek. Deze lamp kan in elke ruimte geplaatst worden doordat het design rustig is. U kunt zelf kiezen welke kaars u in de houder doet. Hierdoor kan de lantaarn zowel een klassieke als een hippe uitstraling krijgen en kunt u uw eigen draai aan de lantaarn geven. Deze lantaarn brengt veel sfeer in een ruimte, bijvoorbeeld in uw woonkamer. De vorm van deze lantaarn is geïnspireerd op de traditionele Noorse vuurtorens. Hij werpt een warme gloed in de duisternis.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Northern Fyr kandelaar Nordic Office Furniture
Northern Fyr kandelaar Nordic Office Furniture
Northern Fyr kandelaar Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. Een van de merken die verkocht wordt is Northern. Northern maakt haar producten in samenwerking met diverse ontwerpers, smaakmakers en vernieuwers. Northern is opgericht in Oslo in 2005. De ontwerpen zijn geïnspireerd op Scandinavische eenvoud en het veranderende karakter van het Scandinavische licht. De producten van Northern zijn voornamelijk gericht op verlichting, vandaar vallen binnen deze collectie voornamelijk producten zoals bureaulampen, tafellampen of vloerlampen. Voor elke omgeving is er wel een toepasselijke licht. De producten verlichten de hele wereld en hebben kwaliteit, duurzaamheid en design excellence.

Project Meubilair vindt verlichting heel belangrijk doordat verlichting bij elke handeling nodig is, ook brengt het sfeer in een ruimte. Project Meubilair biedt een ruime keuze aan verlichting aan.