Northern Heat hanglamp

Northern Heat is een hanglamp met een artistiek ontwerp. Deze hanglamp is gemaakt van Glanzend gaas dat getransformeerd is in een gloeiende en vurige wolk. Als het licht uit is verdwijnt het vuur en krijgt de schaduw een troebel uiterlijk. De warmte ontstaat doordat de ontwerper met botsende materialen is gaan experimenteren. Dit was de inspiratie voor deze hanglamp. Deze hanglamp wordt gekenmerkt door contrasten. Hierdoor is het een dynamische lamp die het interieur vult met creativiteit en verbeeldingskracht. Deze lamp komt perfect tot zijn recht in bijvoorbeeld een werkkamer.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Northern Heat lamp Nordic Office Furniture
Northern Heat lamp Nordic Office Furniture
Northern Heat lamp Nordic Office Furniture
Northern Heat lamp Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. Een van de merken die verkocht wordt is Northern. Northern maakt haar producten in samenwerking met diverse ontwerpers, smaakmakers en vernieuwers. Northern is opgericht in Oslo in 2005. De ontwerpen zijn geïnspireerd op Scandinavische eenvoud en het veranderende karakter van het Scandinavische licht. De producten van Northern zijn voornamelijk gericht op verlichting, vandaar vallen binnen deze collectie voornamelijk producten zoals bureaulampen, tafellampen of vloerlampen. Voor elke omgeving is er wel een toepasselijke licht. De producten verlichten de hele wereld en hebben kwaliteit, duurzaamheid en design excellence.

Project Meubilair vindt verlichting heel belangrijk doordat verlichting bij elke handeling nodig is, ook brengt het sfeer in een ruimte. Project Meubilair biedt een ruime keuze aan verlichting aan.