Northern Ink lamp

De Northern Ink is een lamp met een gedurfd silhouet. Deze lamp is gebaseerd op een druppel zwarte inkt die op een witte pagina valt. Hierdoor zijn alle delen van deze lamp gekleurd in mat zwart. De ronde vorm zorgt oor een schaduw die het licht op de muur reflecteert. Het licht van de geïntegreerde LED-module gaat voorbij de rand waardoor er een halo-effect bestaat. Dit resulteert in een glinsterende gloed, waardoor het op inkt lijkt. Hierdoor is de lamp Ink genoemd. Het ontwerp is gebaseerd op de reflectie van de maan in de nachtelijke hemel. Deze lamp projecteert een uniek licht van achter de donkere contouren em is ontworpen door Felix Isidorsson. Het materiaal is staal. Afmeting is 62cm hoog en 36cm breed.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Northern Ink lamp Nordic Office Furniture
Northern Ink lamp Nordic Office Furniture
Northern Ink lamp Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. Een van de merken die verkocht wordt is Northern. Northern maakt haar producten in samenwerking met diverse ontwerpers, smaakmakers en vernieuwers. Northern is opgericht in Oslo in 2005. De ontwerpen zijn geïnspireerd op Scandinavische eenvoud en het veranderende karakter van het Scandinavische licht. De producten van Northern zijn voornamelijk gericht op verlichting, vandaar vallen binnen deze collectie voornamelijk producten zoals bureaulampen, tafellampen of vloerlampen. Voor elke omgeving is er wel een toepasselijke licht. De producten verlichten de hele wereld en hebben kwaliteit, duurzaamheid en design excellence.

Project Meubilair vindt verlichting heel belangrijk doordat verlichting bij elke handeling nodig is, ook brengt het sfeer in een ruimte. Project Meubilair biedt een ruime keuze aan verlichting aan.