Northern Iris kandelaar

Northern Iris is een kandelaar. Deze kandelaar is een gecombineerde kaarshouder en theelichthouder. Aan de zijkant van deze houder zit een lipje waardoor u de houder om kunt draaien. Hierdoor kunt u op ieder gewenst moment wisselen tussen een brandende kaars of een waxinelichtje. U kunt dus in één minuut een andere sfeer creëren. De kandelaar is vervaardigd uit mat zwart gietijzer. De twee-in-één functie zorgt ervoor dat deze kandelaar de perfecte keus is voor bijvoorbeeld een restaurant- of cafétafel. Door de mat zwarte kleur is deze kandelaar in elke ruimte sfeervol.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Northern Iris kandelaar Nordic Office Furniture
Northern Iris kandelaar Nordic Office Furniture
Northern Iris kandelaar Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. Een van de merken die verkocht wordt is Northern. Northern maakt haar producten in samenwerking met diverse ontwerpers, smaakmakers en vernieuwers. Northern is opgericht in Oslo in 2005. De ontwerpen zijn geïnspireerd op Scandinavische eenvoud en het veranderende karakter van het Scandinavische licht. De producten van Northern zijn voornamelijk gericht op verlichting, vandaar vallen binnen deze collectie voornamelijk producten zoals bureaulampen, tafellampen of vloerlampen. Voor elke omgeving is er wel een toepasselijke licht. De producten verlichten de hele wereld en hebben kwaliteit, duurzaamheid en design excellence.

Project Meubilair vindt verlichting heel belangrijk doordat verlichting bij elke handeling nodig is, ook brengt het sfeer in een ruimte. Project Meubilair biedt een ruime keuze aan verlichting aan.