Northern Loud kastje

De Northern Loud is een elegant kastje. Dit kastje heeft een stijlvol en zacht ontwerp met een eenvoudige uitstraling. Dit komt door de gladde contouren en doordat er geen versieringen zijn gebruikt. De deuren en zijvlakken zijn versterkt door een laag gepolijst laminaat. Hierdoor heeft het kastje een oogverblindend spiegeleffect. Dit wordt aangevuld door een tafelblad vervaardigd in gerookt eiken. Het kastje heeft eiken poten die rusten op metalen wielen. Hierdoor voegt het kastje een gevoel van ingetogen luxe toe. U kunt dit kastje, door haar ingetogen luxe, bijvoorbeeld in uw kantoor plaatsen. Door de wieltjes onder het kastje kunt u hem makkelijk verplaatsen naar de gewenste plek. Hierdoor kunt u hem ook naar de huiskamer verplaatsen wanneer nodig.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Northern Loud kastje Nordic Office Furniture
Northern Loud kastje Nordic Office Furniture
Northern Loud kastje Nordic Office Furniture
Northern Loud kastje Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. Een van de merken die verkocht wordt is Northern. Northern maakt haar producten in samenwerking met diverse ontwerpers, smaakmakers en vernieuwers. Northern is opgericht in Oslo in 2005. De ontwerpen zijn geïnspireerd op Scandinavische eenvoud en het veranderende karakter van het Scandinavische licht. De producten van Northern zijn voornamelijk gericht op verlichting, vandaar vallen binnen deze collectie voornamelijk producten zoals bureaulampen, tafellampen of vloerlampen. Voor elke omgeving is er wel een toepasselijke licht. De producten verlichten de hele wereld en hebben kwaliteit, duurzaamheid en design excellence.

Project Meubilair vindt verlichting heel belangrijk doordat verlichting bij elke handeling nodig is, ook brengt het sfeer in een ruimte. Project Meubilair biedt een ruime keuze aan verlichting aan.