Northern Meld lamp

De Northern Meld lamp is ontworpen door NoiDoi. Bij deze lamp is Keramiek gebruikt als materiaal. Hierdoor is het ontwerp elegant en robuust. Dit materiaal is gebruikt om het licht te laten focussen. Deze lamp bestaat uit twee onderdelen die samen versmelten tot een geheel. Namelijk een smalle kap als bovenste gedeelte en een brede kap als onderste gedeelte. Hierbij is het verkrijgbaar in het poedergrijs of blauw, en is het onderste gedeelte gemaakt in klassiek wit. Doordat de meld een middelpunt in elke ruimte vormt komt hij bijvoorbeeld goed tot zijn recht in een grote hal of kantoor.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Northern Meld Nordic Office Furniture
Northern Meld Nordic Office Furniture
Northern Meld Nordic Office Furniture
Northern Meld Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. Een van de merken die verkocht wordt is Northern. Northern maakt haar producten in samenwerking met diverse ontwerpers, smaakmakers en vernieuwers. Northern is opgericht in Oslo in 2005. De ontwerpen zijn geïnspireerd op Scandinavische eenvoud en het veranderende karakter van het Scandinavische licht. De producten van Northern zijn voornamelijk gericht op verlichting, vandaar vallen binnen deze collectie voornamelijk producten zoals bureaulampen, tafellampen of vloerlampen. Voor elke omgeving is er wel een toepasselijke licht. De producten verlichten de hele wereld en hebben kwaliteit, duurzaamheid en design excellence.

Project Meubilair vindt verlichting heel belangrijk doordat verlichting bij elke handeling nodig is, ook brengt het sfeer in een ruimte. Project Meubilair biedt een ruime keuze aan verlichting aan.