Northern Moo muurlamp

Northern Moo is een Noorse muurlamp die de vorm heeft van een elandkop. Deze kop wordt gemonteerd aan de muur en kan voor zowel binnen als buiten worden gebruikt. Het materiaal waarvan deze lamp gemaakt is is polyresin. Door dit materiaal ontstaat er een vloeiende transparante lichtstroom. De  lampen die in de hoorns zijn geplaatst voegen extra elementen van zachte, sprankelende en doorschijnende lichteffecten toe. Deze Moo lamp is geïnspireerd op het landschap van Hamaroy, doordat de ontwerpers hier een huis hebben. De ontwerpers zijn Trond Svendgard en Ove Rogne. Langs dit huis lopen vaak elanden die voor inspiratie gezorgd hebben. De Moo valt onder postmoderne kunst. Deze verlichting past perfect thuis in bijvoorbeeld de lobby van een hotel.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

designstore-banner-bestellen
Northern Moo Nordic Office Furniture
Northern Moo Nordic Office Furniture
Northern Moo Nordic Office Furniture
Northern Moo Nordic Office Furniture
Northern Moo Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. Een van de merken die verkocht wordt is Northern. Northern maakt haar producten in samenwerking met diverse ontwerpers, smaakmakers en vernieuwers. Northern is opgericht in Oslo in 2005. De ontwerpen zijn geïnspireerd op Scandinavische eenvoud en het veranderende karakter van het Scandinavische licht. De producten van Northern zijn voornamelijk gericht op verlichting, vandaar vallen binnen deze collectie voornamelijk producten zoals bureaulampen, tafellampen of vloerlampen. Voor elke omgeving is er wel een toepasselijke licht. De producten verlichten de hele wereld en hebben kwaliteit, duurzaamheid en design excellence.

Project Meubilair vindt verlichting heel belangrijk doordat verlichting bij elke handeling nodig is, ook brengt het sfeer in een ruimte. Project Meubilair biedt een ruime keuze aan verlichting aan.