Northern Nook opbergrek

De Northern Nook is een opbergrek met geometrische vormen en gedurfde grafische omtrekken. Dit frame zou ook door kunnen gaan als kunst binnen een interieur. Dit multifunctionele ontwerp heeft meerdere doeleinden. U kunt de Nook bijvoorbeeld gebruiken als houder voor kleding en textiel of als een frame waar bijvoorbeeld afbeeldingen op bevestigd kunnen worden. De Nook is licht en draagbaar. Het ontwerp is ruimtebesparend dat objecten en accessoires uit de weg kan houden door ze er in op te hangen. De Nook kan bijvoorbeeld geplaatst worden in een huiskamer, in een hotel of in een werkomgeving. Door de mat zwart grijze kleur blend de Nook in de omgeving. Gemaakt van staal.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Northern Nook Nordic Office Furniture
Northern Nook Nordic Office Furniture
Northern Nook Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. Een van de merken die verkocht wordt is Northern. Northern maakt haar producten in samenwerking met diverse ontwerpers, smaakmakers en vernieuwers. Northern is opgericht in Oslo in 2005. De ontwerpen zijn geïnspireerd op Scandinavische eenvoud en het veranderende karakter van het Scandinavische licht. De producten van Northern zijn voornamelijk gericht op verlichting, vandaar vallen binnen deze collectie voornamelijk producten zoals bureaulampen, tafellampen of vloerlampen. Voor elke omgeving is er wel een toepasselijke licht. De producten verlichten de hele wereld en hebben kwaliteit, duurzaamheid en design excellence.

Project Meubilair vindt verlichting heel belangrijk doordat verlichting bij elke handeling nodig is, ook brengt het sfeer in een ruimte. Project Meubilair biedt een ruime keuze aan verlichting aan.