Northern Over Me inbouwlamp

De Northern Over Me is een stijlvolle en slanke inbouwlamp. Deze lamp bestaat uit een glad metalen frame en een gloeiende glazen schijf. De Over Me heeft een ronde afwerking waardoor het licht zich naar alle kanten werpt. Dankzij het minimalistische uiterlijk is deze lamp een aanvulling op het eigentijdse interieur. Het licht is subtiel genoeg om in het plafond op te gaan, maar toch opvallend genoeg om en brandpunt te creëren wanneer u hem op de muur installeert. De Over Me is beschikbaar in twee maten en in drie kleuren, namelijk wit, donkergrijs en stoffig blauw. Deze lamp is geschikt voor bijna elke kamer en is ook gecertificeerd voor gebruik in vochtige ruimtes.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Northern Over Me Nordic Office Furniture
Northern Over Me Nordic Office Furniture
Northern Over Me Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. Een van de merken die verkocht wordt is Northern. Northern maakt haar producten in samenwerking met diverse ontwerpers, smaakmakers en vernieuwers. Northern is opgericht in Oslo in 2005. De ontwerpen zijn geïnspireerd op Scandinavische eenvoud en het veranderende karakter van het Scandinavische licht. De producten van Northern zijn voornamelijk gericht op verlichting, vandaar vallen binnen deze collectie voornamelijk producten zoals bureaulampen, tafellampen of vloerlampen. Voor elke omgeving is er wel een toepasselijke licht. De producten verlichten de hele wereld en hebben kwaliteit, duurzaamheid en design excellence.

Project Meubilair vindt verlichting heel belangrijk doordat verlichting bij elke handeling nodig is, ook brengt het sfeer in een ruimte. Project Meubilair biedt een ruime keuze aan verlichting aan.