Northern Pal kruk

De Northern Pal is een driepotige kruk die gemaakt is van eikenhout. Er zijn twee soorten zittingen beschikbaar, namelijk een rieten zitting of een massief eiken zitting. De rieten zitting is geweven van natuurlijke rietvezels. Deze vezels zijn geïntegreerd in het frame om op dezelfde hoogte te komen als het oppervlak. De massief eiken versie heeft een gladde schijf in het frame waardoor de kruk een solide stoel vormt. Beiden varianten zijn verkrijgbaar in twee soorten eiken, namelijk geolied eiken of gerookt eiken. Ook bieden beide varianten de keuze tussen blond hout of donker hout. Een deel van het karakter wordt gevormd door de relatie tussen de natuurlijke materialen en de ambachtelijke technieken. Hierdoor is elke kruk uniek. De kruk laat zich omschrijven als licht, stapelbaar en makkelijk op te bergen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Northern Pal kruk Nordic Office Furniture
Northern Pal kruk Nordic Office Furniture
Northern Pal kruk Nordic Office Furniture
Northern Pal kruk Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. Een van de merken die verkocht wordt is Northern. Northern maakt haar producten in samenwerking met diverse ontwerpers, smaakmakers en vernieuwers. Northern is opgericht in Oslo in 2005. De ontwerpen zijn geïnspireerd op Scandinavische eenvoud en het veranderende karakter van het Scandinavische licht. De producten van Northern zijn voornamelijk gericht op verlichting, vandaar vallen binnen deze collectie voornamelijk producten zoals bureaulampen, tafellampen of vloerlampen. Voor elke omgeving is er wel een toepasselijke licht. De producten verlichten de hele wereld en hebben kwaliteit, duurzaamheid en design excellence.

Project Meubilair vindt verlichting heel belangrijk doordat verlichting bij elke handeling nodig is, ook brengt het sfeer in een ruimte. Project Meubilair biedt een ruime keuze aan verlichting aan.