Northern Pilk ijsblokjes houder

De Northern Pilk ijsblokjes houder waarmee u de perfecte ijsblokjes kunt maken. Deze ijsblokjes hebben een perfect rond gaatje in het midden waar u een rietje doorheen kunt prikken. Deze ijsblokjes zijn geïnspireerd op de vissers op de Noorse meren. Deze vissers boren namelijk gaten in het ijs om hun vislijn doorheen te halen. De ijsblokjes hebben hetzelfde idee met de rietjes. Wanneer u het ijsblokje in uw drankje doet, valt deze horizontaal in het glas. Hierdoor wordt het rietje altijd rechtop in het glas gehouden. Deze blokjes hebben twee voodelen, ten eerste versiert het blokje uw drankje en ten tweede blijft uw drankje koel. De Pilk is de perfecte ijsbreker voor elk feest. Het materiaal van de houder is siliconen, beschikbaar in de kleur zwart met een breedte van 17cm.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Northern Pilk Nordic Office Furniture
Northern Pilk Nordic Office Furniture
Northern Pilk Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. Een van de merken die verkocht wordt is Northern. Northern maakt haar producten in samenwerking met diverse ontwerpers, smaakmakers en vernieuwers. Northern is opgericht in Oslo in 2005. De ontwerpen zijn geïnspireerd op Scandinavische eenvoud en het veranderende karakter van het Scandinavische licht. De producten van Northern zijn voornamelijk gericht op verlichting, vandaar vallen binnen deze collectie voornamelijk producten zoals bureaulampen, tafellampen of vloerlampen. Voor elke omgeving is er wel een toepasselijke licht. De producten verlichten de hele wereld en hebben kwaliteit, duurzaamheid en design excellence.

Project Meubilair vindt verlichting heel belangrijk doordat verlichting bij elke handeling nodig is, ook brengt het sfeer in een ruimte. Project Meubilair biedt een ruime keuze aan verlichting aan.