Northern Reveal lamp

De Northern Reveal lamp heeft mooie rondingen met een glad oppervlak. Dit zijn twee kenmerken van het Scandinavische design. Door de Scandinavische glasblaastradities ontstaan deze kenmerken. Met het glasblazen ontstaat er vanuit het gesmolten glas een perfecte en holle bol. Door deze techniek toe te passen is elke lamp uniek. De ontwerper combineert twee dingen, namelijk een hedendaagse stijl en traditioneel vakmanschap. Ook straalt deze lamp elegantie en eenvoud uit. De kap van de lamp wordt op zijn plaats gehouden door de LED-lichtbuis die aan de binnenkant zit. Deze lichtbuis staat in een verticale positie. De ontwerper is Silje Nesdal. U kunt deze lamp bijvoorbeeld in huis boven de eettafel of de salontafel plaatsen. Door meerdere lampen te combineren ontstaat er een unieke samenstelling.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Northern Reveal Nordic Office Furniture
Northern Reveal Nordic Office Furniture
Northern Reveal Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. Een van de merken die verkocht wordt is Northern. Northern maakt haar producten in samenwerking met diverse ontwerpers, smaakmakers en vernieuwers. Northern is opgericht in Oslo in 2005. De ontwerpen zijn geïnspireerd op Scandinavische eenvoud en het veranderende karakter van het Scandinavische licht. De producten van Northern zijn voornamelijk gericht op verlichting, vandaar vallen binnen deze collectie voornamelijk producten zoals bureaulampen, tafellampen of vloerlampen. Voor elke omgeving is er wel een toepasselijke licht. De producten verlichten de hele wereld en hebben kwaliteit, duurzaamheid en design excellence.

Project Meubilair vindt verlichting heel belangrijk doordat verlichting bij elke handeling nodig is, ook brengt het sfeer in een ruimte. Project Meubilair biedt een ruime keuze aan verlichting aan.