Northern Scheisse hanglamp

De Northern Scheisse hanglamp is een van Northern’s grootste hanglampen. Deze lamp heeft een opvallend ontwerp met veel impact. De vorm is gebaseerd op een gloeilamp die uit scherven bestaat en die naar buiten lijken te exploderen. Deze lamp bestaat uit aluminium stukken. Die stukken worden op hun plaats gehouden door een wit geschilderde metalen staaf. De binnenkant van de scherven reflecteert het licht waardoor het naar beneden schijnt. Deze lamp komt in elke omgeving tot zijn recht en trekt ieders aandacht naar het plafond. Hierdoor is het een echte eyecatcher voor bijvoorbeeld in een restaurant of café.

Deze lamp bestaat uit twee soorten materiaal, namelijk aluminium en staal. De kap is van aluminium en de behuizing van staal. De schaduwkleur is mat gebroken wit.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

designstore-banner-bestellen
Northern Scheisse Nordic Office Furniture
Northern Scheisse Nordic Office Furniture
Northern Scheisse Nordic Office Furniture
Northern Scheisse Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. Een van de merken die verkocht wordt is Northern. Northern maakt haar producten in samenwerking met diverse ontwerpers, smaakmakers en vernieuwers. Northern is opgericht in Oslo in 2005. De ontwerpen zijn geïnspireerd op Scandinavische eenvoud en het veranderende karakter van het Scandinavische licht. De producten van Northern zijn voornamelijk gericht op verlichting, vandaar vallen binnen deze collectie voornamelijk producten zoals bureaulampen, tafellampen of vloerlampen. Voor elke omgeving is er wel een toepasselijke licht. De producten verlichten de hele wereld en hebben kwaliteit, duurzaamheid en design excellence.

Project Meubilair vindt verlichting heel belangrijk doordat verlichting bij elke handeling nodig is, ook brengt het sfeer in een ruimte. Project Meubilair biedt een ruime keuze aan verlichting aan.