Northern Shelter bureau

Het Northern Shelter bureau creëert een bolwerk voor uw spullen. Het ontwerp is eenvoudig en bestaat uit geperforeerd staal met daarop een tafelblad. Dit staal vormt een scherm dat rond de voor-en zijkanten van het bureau loopt. Het blad dat hierop ligt bestaat uit eikenfineer, ondersteund door poten van staal. De Shelter heeft een mooi formaat en is perfect voor bijvoorbeeld een thuiswerkplek. Door het kleinere formaat en het mooie design past deze ook perfect in een slaapkamer thuis.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Northern shelter bureau Nordic Office Furniture
Northern shelter bureau Nordic Office Furniture
Northern shelter bureau Nordic Office Furniture
Northern shelter bureau Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. Een van de merken die verkocht wordt is Northern. Northern maakt haar producten in samenwerking met diverse ontwerpers, smaakmakers en vernieuwers. Northern is opgericht in Oslo in 2005. De ontwerpen zijn geïnspireerd op Scandinavische eenvoud en het veranderende karakter van het Scandinavische licht. De producten van Northern zijn voornamelijk gericht op verlichting, vandaar vallen binnen deze collectie voornamelijk producten zoals bureaulampen, tafellampen of vloerlampen. Voor elke omgeving is er wel een toepasselijke licht. De producten verlichten de hele wereld en hebben kwaliteit, duurzaamheid en design excellence.

Project Meubilair vindt verlichting heel belangrijk doordat verlichting bij elke handeling nodig is, ook brengt het sfeer in een ruimte. Project Meubilair biedt een ruime keuze aan verlichting aan.