Northern Stilk tafelserie

De Northern Stilk is een tafelserie. Deze serie is ontworpen om uw interieur aan te kunnen vullen met een ontspannen gevoel. Hierdoor ontstaat een interieur waarin u daadwerkelijk kunt ontspannen. Deze tafels zijn speciaal ontworpen voor ontspanning, hierdoor staat het interieur centraal. De tafelserie bestaat uit 3 verschillende maten, deze maten zijn verkrijgbaar in meerdere hoogtes. U kunt meerdere tafels samen clusteren. Hierdoor krijgt u een speels effect binnen uw interieur. Deze serie is gemaakt om te clusteren, de tafels spelen dus perfect op elkaar in. De kleur van deze tafel is mat zwart. Dit tafeltje is ideaal voor bijvoorbeeld in uw woonkamer als salontafel. Deze tafel zorgt voor het ultieme gevoel wanneer u na een lange werkweek met uw biertje plek neemt achter de tv.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Northern Stilk tafelserie Nordic Office Furniture
Northern Stilk tafelserie Nordic Office Furniture
Northern Stilk tafelserie Nordic Office Furniture
Northern Stilk tafelserie Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. Een van de merken die verkocht wordt is Northern. Northern maakt haar producten in samenwerking met diverse ontwerpers, smaakmakers en vernieuwers. Northern is opgericht in Oslo in 2005. De ontwerpen zijn geïnspireerd op Scandinavische eenvoud en het veranderende karakter van het Scandinavische licht. De producten van Northern zijn voornamelijk gericht op verlichting, vandaar vallen binnen deze collectie voornamelijk producten zoals bureaulampen, tafellampen of vloerlampen. Voor elke omgeving is er wel een toepasselijke licht. De producten verlichten de hele wereld en hebben kwaliteit, duurzaamheid en design excellence.

Project Meubilair vindt verlichting heel belangrijk doordat verlichting bij elke handeling nodig is, ook brengt het sfeer in een ruimte. Project Meubilair biedt een ruime keuze aan verlichting aan.