Northern Sunday wandlamp

De Northern Sunday bestaat uit een wandlamp en een plankje. Dit plankje wordt verlicht door een wandlamp of kaars. De sunday kan bijvoorbeeld gebruikt worden als nachtlampje of als hallampje. In de hal kunt u bijvoorbeeld even uw sleutels kwijt terwijl u uw schoenen uittrekt. U kunt het uiterlijk van deze verlichting veranderen door de lamp te draaien en een kaars aan te steken. De ene kant heeft dus een lampje terwijl de andere kant plek heeft voor een kaarsje. Hierdoor is de Sunday een echte sfeermaker, u kunt de verlichting aanpassen aan de setting van het moment. Dit is bijvoorbeeld de perfecte lamp voor een luie zondagochtend in bed, doordat u uw kopje koffie kwijt kunt terwijl u tv aan het kijken bent. De ontwerper is Frost Product.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

designstore-banner-bestellen
Northern Sunday lamp Nordic Office Furniture
Northern Sunday lamp Nordic Office Furniture
Northern Sunday lamp Nordic Office Furniture
Northern Sunday lamp Nordic Office Furniture
Northern Sunday lamp Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. Een van de merken die verkocht wordt is Northern. Northern maakt haar producten in samenwerking met diverse ontwerpers, smaakmakers en vernieuwers. Northern is opgericht in Oslo in 2005. De ontwerpen zijn geïnspireerd op Scandinavische eenvoud en het veranderende karakter van het Scandinavische licht. De producten van Northern zijn voornamelijk gericht op verlichting, vandaar vallen binnen deze collectie voornamelijk producten zoals bureaulampen, tafellampen of vloerlampen. Voor elke omgeving is er wel een toepasselijke licht. De producten verlichten de hele wereld en hebben kwaliteit, duurzaamheid en design excellence.

Project Meubilair vindt verlichting heel belangrijk doordat verlichting bij elke handeling nodig is, ook brengt het sfeer in een ruimte. Project Meubilair biedt een ruime keuze aan verlichting aan.